Despre noi

Povestea Brain For Life

Povestea unui creier sănătos a început acum peste 25 de ani, când unul dintre fondatorii acestui proiect trecea printr-o perioadă stresantă. Avea de susținut un examen în care volumul de informații ce trebuiau asimilate era destul de mare.

La vremea aceea, nu se știau prea multe despre o alimentație sănătoasă și echilibrată, despre nutrienți și efectul lor în organism, despre cum să combați anxietatea ce te cuprinde înainte de un eveniment important.

Informația este putere

Totuși în dorința de a trece cu bine peste acea perioadă a început căutarea de suplimente pentru a susține efortul fizic și intelectual. Astfel am început călătoria spre a cunoaște cum funcționează creierul, cum influențează alimentele dispoziția, somnul, concentrarea, atenția și mai ales cum să îmbunătățim memoria de-a lungul timpului.

O călătorie de 1000 de mile începe cu un prim pas.” Lao Tzu

Așadar, pas cu pas am descoperit cum o serie de nutrienți precum vitamine, minerale, proteine, oligoelemente sunt esențiale pentru buna funcționare a organismului și a creierului implicit. Sunt substanțe de care creierul nostru este dependent precum acetilcolina pentru a produce mai departe alți neurotransmițători precum serotonina, dopamina sau noreprinefrina, iar lipsa lui produce efecte negative înlănțuite, de la deficit cognitiv la probleme de coordonare, insomnii, nervozitate, depresie, etc

Vitamine și suplimente alimentare 

De-a lungul anilor am testat și comercializat o gamă larga de suplimente menite să suplineasca carențele nutriționale ce pot apărea datorită alimentației deficitare, ori pentru a acoperi necesarul energetic nutrițional pentru cei care practică mișcarea în mod constant (obișnuit).

Însă știm că pe măsură ce înaintăm în vârstă organismul nostru poate pierde din vitalitatea pe care o simțim în tinerețe, iar unele substanțe necesare funcționării normale a creierului pot scădea și duce treptat la instalarea unor inamici tăcuți dar redutabili precum pierderea memoriei, boala Parkinson, Alzheimer, demență, etc.  

Creierul și sănătatea mintală

Așa am ajuns la momentul actual și după multe căutări am reușit să aducem pe piața din România o serie de produse special destinate creierului, cu ingrediente menite să ajute la buna funcționare a creierului, în condiții de stress excesiv, să îmbunătățească memoria și concentrarea care de multe ori se pierde ăn doua-trei ore de la trezire, să îmbunătățească calitatea somnului și dispoziția pentru a ne bucura mai mult de viață, de a petrece timp de calitate cu cei dragi, de a ne păstra sănătatea în condițiile în care se vorbește tot mai mult de boală și pierderea capacităților de relaționare.

Misiunea noastră este să îți oferim cele mai noi informații și produse pentru o minte echilibrată, pentru a fi în formă și a face față cât mai bine provocărilor zilnice.

Promisiunea noastră

creierul Brain For Life își propune să te țină la curent cu ultimele noutăți din lumea științifică precum și să îți ofere suplimente acreditate pe baza studiilor științifice.

Toate acestea te vor ajuta să ai mai multă energie, o dispoziție excelentă, să ai un somn mai bun și să gestionezi mult mai bine situațiile stresante din viața ta.

Folosește acestea pentru a te bucura de o stare generală de bine, putere de concentrare și un tonus mental mult îmbunătățit.

Valorile noastre: sănătatea fizică și mentală, familia, libertatea și autenticitatea.

Lucrăm zi de zi cu foarte mult entuziasm pentru a-ți oferi cele mai bune servicii și produse pentru o viață mai simplă, fericită și împlinită.