BAUTURILE VERZI

Bauturile verzi sunt formule alimentare naturale facute din plante care sunt bune detoxifiante; curata organisml, fiind si o buna sursa de clorofila , minerale , enzime si de alti nutrienti importanti care ajuta la neutralizarea acumularilor de acid din sange. Consumarea unei diete de tip occidental – bogata in carne , lactate si cereale , produce un exces de ioni de hidrogen in sange facandu-l acid.
Un aport adecvat de fructe si legume poate contracara acest efect, dar foarte putini dintre noi putem consuma o cantitate suficienta din aceste alimente.
Bauturile verzi lasa un reziduu alcalin in momentul digestiei, exact ca fructele si legumele. Acesta neutralizeaza acidul din alte alimente. In general sunt vandute sub forma de praf pentru a fi amestecate imediat inainte de a fi consummate. Exista foarte multe tipuri de formule de bauturi verzi. Sunt recomandate in special bauturile verzi organice. In plus cele care pun la dispozitie cel mai mare numar de plante diferite oferao mai mare protective antioxidanta. Mai jos prezentam principalele beneficii ale consumului de bauturi verzi.

1) ENERGIE PE TOT PARCURSUL ZILEI

Când vă simțiți obosiți, care este primul lucru la care va ganditi si la care veti dori sa ajungeti? Cafeaua?
În timp ce unele băuturi cu cofeină cum ar fi ceaiul și cafeaua sunt perfect sănătoase, cu moderatie, ele nu sunt in final cel mai bun remediu impotriva oboselii.
Se estimează că 9 din 10 persoane nu dispun de vitamine și minerale esențiale. Atunci când corpul dumneavoastră este lipsit de substanțe nutritive, pur și simplu nu va funcționa așa cum trebuie, permitand in final oboselii sa se instaleze.
Sucurile verzi sunt remediul perfect. Ele oferă o ascensiune aproape instantanee a energiei. Și spre deosebire de cofeina sau stimulentele sintetice, veti observa ca va veti simti foarte bine si dupa amiazatarziu.

2) INTARZIE PROCESUL DE IMBATRANIRE
Dacă nu consumati o varietate largă de legume sau fructe și ierburi, veti fi privat de niste elemente esentiale: antioxidanții.
Antioxidanții vă protejează organismul împotriva proceselor de tip oxidativ, ceea ce contribuie la îmbătrânirea fizică. Studiile au legat activitatea de tip oxidativ de dezvoltarea cancerului, diabetului, bolilor de inimă și multe altele. Și cea mai bună sursă de antioxidanți se găsește în fructe și legume.
De fapt, o analiză a aproximativ 100 de studii efectuate de oamenii de știință de la Colegiul Imperial din Londra a arătat o protecție remarcabilă împotriva unei serii de boli atunci când au fost consumate zilnic 10 porții de fructe și legume.

Exact dupa cum am mentionat deja foarte putine persoane pot consuma zi de zi un numar sporit de porti de fructe si legume. Pe de alta parte sucurile verzi vă oferă o cantitate marita de elemente nutritive pentru pentru un aport marit de antioxidanți.

3) IMBUNATATESTE SANATATEA SISTEMULUI DIGESTIV

La nivelul intestinelor se găsesc miliarde de bacterii care au un rol semnificativ în menţinerea sănătăţii şi a bunei dispoziţii. Sistemul digestiv şi creierul sunt interconectate. In condiţiile în care sistemul digestiv nu funcţionează la parametri normali, aceasta afectează modul în care gândeşti şi simţi.
Aceasta poate fi diferența dintre depresie și fericire Aceasta afectează aproape fiecare aspect al sănătății tale. De aceea este esențial să luați măsuri pentru a vă asigura că intestinul este sănătos, iar consumul de suc verde sprijină sănătatea la nivel intestinal.

Aceasta deoarece sucurile verzi conțin enzime digestive și prebiotice. Unele sucuri verzi de calitate superioară conțin probiotice, bacterii bune care sunt recunoscute pentru susținerea sănătății la nivel intestinal. Toate aceste substanțe pot îmbunătăți dramatic sănătatea intestinală.

4) CONTRIBUIE LA DETOXIFIEREA CORPULUI
Indiferent cât de atenți sunteți, corpul este expus constant toxinelor. Ele pot fi găsite în apă potabilă, alimente și aerul pe care îl respirați.
Toate aceste toxine pun presiune enormă pe ficat. Sucurile verzi ajuta, deoarece multe dintre ingrediente pot ajuta la obtinerea unui ficat sanatos. Prin consumarea de suc verde în fiecare zi, contribuiti in mod decisiv impotriva toxinelor la care corpul tau este expus zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *