FII UN LUPTATOR COMBATIV PENTRU SANATATEA CREIERULUI TAU

In fiecare zi ducem un război pentru sănătatea noastră, fiind bombardaţi continuu cu reclame convingătoare şi tentaţi continuu de obiceiuri periculoase.
Este uşor să urmăm turma într-un stil de viaţă nesănătos. Tocmai de aceea trebuie să devenim luptători pentru sănătatea creierului nostru.
M.A.S.T.E.R.Y (MAIESTRIA) începe cu litera “M” (Mindset) semnificând atitudinea mentală.
M –Măiestrie.
Stăpânirea măestriei începe cu concentrarea mentală şi atitudinea. Atunci când începi să gândeşti în mod constant cu claritate, nimic nu te poate distrage de la obiectivele pe care ţi le-ai propus.
A –Evaluarea.
Nu poţi schimba ceea ce nu cunoşti, astfel că trebuie să faci o evaluare onestă asupra sănătăţii tale; nu contează cât de proastă este starea sănătăţii tale, dacă nu eşti onest cu tine însuţi, lucrurile vor merge mult mai greu.
S – Susţinere.
Alimentaţia este un medicament, astfel că pentru a începe să acţionezi ca un luptător trebuie să începi să mănânci ca un luptător.
Ceea ce introduci în organism are un rol semnificativ în modul în care organismal răspunde la agenţi de stress externi.
Din momentul în care începi să faci alegeri alimentare sănătoase, vei simţi beneficiile în timp record.
T – Antrenament.
Pentru a fi un luptător trebuie să te antrenezi ca un luptător.
Trebuie să incluzi exerciţii fizice, sa devii puternic, rezistent, flexibil, să mănânci corect. Astfel vei fi pregătit pentru orice obstacol în calea stării tale de bine.
Un fizic puternic te face mai bine echipat pentru a manageria problemele de sănătate.
E – Esenţa.
Toţi luptătorii pot simţi durere, slăbiciune sau discomfort.
Educaţia şi ajutorul profesional pot conduce în timp la transformarea durerii în scop de viaţă. Veţi deveni mai puternici şi mai vitali în viaţa de zi cu zi.
R- Responsibilitate.
Trebuie să fii responsabil pentru fizicul şi creierul tău nu numai pentru tine ci şi pentru familia ta şi generaţiile care vor veni.
Obiceiuri bune de viaţă afectează în mod pozitiv familia, urmaşii voştri şi generaţiile următoare.
Y –Ani.
Drumul luptătorului pentru sănătate nu este un regim de două săptămâni ci un mod de viaţă. Este necesar să începi fiecare zi cu un stil de viaţă mai bun decât cel din ziua anterioară.
Un luptător raţional şi concentrat îşi va propune obiective pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *