Zi de zi

GINKGO BILOBA

Majoritatea suplimentelor de Ginkgo Biloba sunt produse din frunzele arborelui Ginkgo Biloba care creşte în China şi Japonia, dar este cultivat în întreaga lume.
Frunzele de Ginkgo au fost utilizate de secole ca suplimente pentru menţinerea stării de sănătate.
In mod tradiţional, Ginkgo Biloba a fost utilizat pentru a susţine funcţiile creierului, memoria şi ca supliment împotriva îmbătrânirii.
Aceasta planta puternic antioxidanta este cunoscuta cel mai bine pentru imbunatatirea circulatiei. Ameliorand irigarea cu sange a inimii, a creierului si a altor parti ale organismului, ajuta la functionarea cerebrala si la capacitatea de con-centrare, la calmarea crampelor picioarelor a altor dureri musculare si poate sa trateze impotenta. De fapt, destul de multi barbati au relatat ca o considera un omolog natural al Viagrei. Poate sa amelioreze atat simptomele de vertij si rinitus (tiuiturile din urechi), cat si perceptia si functiile sociale la persoanele care sunt victime ale bolii Alzheimer. Deoarece ajuta la protectia celulelor de efectele nocive ale radicalilor liberi, poate de asemenea sa fie utila in incetinirea procesului de imbatranire si sa previna aparitia cancerului.
Studiile noi au demonstrat ca ginkgo poate sa ajute la prevenirea si tratamentul degenerarii maculare si are o valoare semnificativa ca antidepresiv pentru persoanele care nu au raspuns la tratamentele cu antidepresive standard.
Recomandari de alimente si suplimente: preparatele standard din ginkgo biloba sunt disponibile in concentratii de 40 mg si 60 mg. Poti sa iei pana la trei capsule sau tablete de cate 60 mg pe zi.
Beneficiile administrarii de Ginkgo Biloba includ:
• Sustine functiile creierului;
• Efect antioxidant;
• Mentine fluxul sanguin;
• Stabilizeaza nivelele de energie;
• Efect anti-imbatranire;
• Claritate la nivel mental;
• Imbunatateste semnificativ memoria;
• Eficienta in cazul dementei si a Alzheimer-ului;
ATENTIE! Aceasita planta este contraindicata pentru persoanele care au tulburari hemoragice. Ginkgo biloba afecteaza coagularea sangelui si nu trebuie administrata persoanelor care urmeaza tratamente cu medicamente nonsteroidale antiinflamatorii, cum ar fi aspirina sau ibuprofenul, ori care urmeaza tratamente pentru fluidizarea sangelui cu medicamente. Poate, de asemenea, sa afecteze nivelurile sangvine ale insulinei si sa reduca nivelul glicemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *