Glosar

Creierul uman a fost mereu o enigmă. Este un computer fără un cod standard de programare. Nu știm exact cum funcționează, dar știm că o serie de elemente îl pot influența pozitiv sau negativ. Haideți să descoperim câteva dintre aceste elemente ce ne influențează pe fiecare dintre noi.

În această secțiune dorim să vă prezentăm o serie de termeni și denumiri ale acelor elemente care au efect asupra creierului, ori se găsesc în organismul nostru. Unele sunt chiar ingrediente ce se află în produsele noastre. Altele sunt substanțe ce ne influențează comportamentul, mișcarea, energia, relațiile cu ceilalți.

Pentru a ne cunoaște pe noi înșine trebuie să fim atenți la semnalele transmise de organism. Creierul uman coordonează totul și ne avertizează. Să încercăm să remediem într-un mod cât mai natural cu putință.

Scopul este acela de a înțelege valoarea și importanța acțiunilor noastre zilnice și cum ne influențează viața și creierul aceste elemente.

A cunoaște nu înseamnă nici a demonta, nici a explica ci a ajunge să vezi. Dar pentru a vedea trebuie să participi, să experimentezi pe tine.

Antoine de Saint Exupery

Vă invităm să participați și să experimentați ceea ce este benefic pentru creierul și corpul dumneavoastră pentru a vă trăi viața într-un mod cât mai plăcut.

Creierul uman
Creierul uman