RELORA®

Relora® este denumirea comerciala a compusului obtinut prin combinarea a doua extracte din coaja/scoarta de arbori chinezesti. Principalul efect al compusului este un puternic raspuns si inducerea starii de calm in situatii de stress puternic.
Relora reprezinta combinatia dintre ”Magnolia officinalis” cunoscută pentru susținerea funcției normale a suprarenalelor cu ”Phellodendron amurense”, cunoscut pentru susținerea/dobandirea stării de calm la nivel mental.
Atunci când sunt utilizate împreună din combinatia celor doua extracte ale scoartei celor doi arbori –deja mentionati- rezulta un compus ideal pentru sprijinirea starii de bine și pentru buna gestionare a stresului.

Beneficiile Relora:

Relora® îmbină unele din vechile principii ale medicinii orientale cu tehnologia de ultimă generație. Această combinație de extracte (din scoarta celor doi arbori) contribuie la echilibrarea axei HPA (axa hipotalamo-hipofizo-suprarenala). * Prin echilibrarea axei HPA, Relora ajută la:
• Reducerea nivelului de stress;
• Promoveaza dobandirea unui somn sănătos și cresterea nivelurilor de energie.
• Menține toleranța corpului fata de stresul ocazional;
• Contribuie la instalarea starii de calm, fără a provoca si nedorita stare de somnolență;
• Contribuie la dobandirea unui somnul normal;

Stresul și axa HPA:

Axa HPA este responsabila de raspunsul de fuga sau lupta in fata stresului. Hipotalamusul primeste raspunsuri de la hipocampus- regiune din creier care integreaza informatia de la toate simturile si poate percepe pericolul si lua deciziii. Sub influenta acestor informatii, elibereaza un hormon numit Corticotrophin Releasing Hormone (CRH), care stimuleaza hipofiza pentru eliberarea altui hormon numit Adrenocorticotropic Hormone (ACTH). ACTH trasnimte semnalul mai departe catre suprarenale si determina eliberarea de catre acestea de cortizol si catecolamine (adrenalina, noradrenalina).Când nivelurile de stres sunt ridicate, ele conduc la un dezechilibru în axa HPA.

Efecte secundare ale Relora:

Ca toate plantele ce au ca principal efect normalizarea și echilibrarea nivelelor diferitor hormoni din corp , riscul de reacții adverse cu Relora este foarte scăzut. Ca întotdeauna, ar trebui să va consultați medicul cu privire la folosirea si/sau includerea Relorei in programul Dvs. Nutritional.

Ingrediente similare cu Relora:

• Bacopa monieri pentru un somn mai bun și promovarea unei stări de calm la nivel mental;
• Sensoril® ashwagandha este o formă brevetată, care este de 8 ori mai mare decât potențialul ashwagandha standard.
• Floarea de pasiunii pentru ameliorarea starilor de tensiune la nivelul sistemului nervos și redobandirea unui somn normal. Floarea pasiunii a fost folosita de mult timp pentru reducerea starii de tensiune la nivelul sistemului nervos, imbunatatirea somnului, relaxarea muschilor, mentinerea unui sistem nervos sanatos si promovarea/(re)dobandirea unui somn odihnitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *