SUPLIMENTELE: AVEM SAU NU NEVOIE DE ELE?

Sa spunem ca ar trebui sa ne punem următoarele întrebări:

1. Iţi petreci majoritatea timpului în aer liber pentru a respira aer proaspăt, nepoluat?

2. Bei apă pură şi curata?

3. Dormi 8-9 ore pe noapte?

4. Faci exerciţii în fiecare zi?

5. Experimentezi nivele reduse de stress?

6. Lipseşte expunerea la agenţii toxici din mediu?

7. Mănânci alimente organice, proaspete, în special alimente de la producători locali, care nu au fost transportate pe distanţe lungi şi depozitate timp de câteva săptămâni sau luni?

Dacă ai răspuns DA la toate aceste întrebări, felicitări, nu ai nevoie de suplimente pentru a susţine funcţionarea optimă a creierului şi a menţine sănătatea organismului!
Pentru majoritatea dintre noi, stilul de viaţa în ritm rapid, în care suntem obligaţi să mâncăm frecvent alimente de tip fast-food, sărim peste mesele principale, consumăm cantităţi excesive de zahăr, cumpărăm alimente procesate, suntem supuşi unor nivele crescute de stress, suntem privaţi de somn, consumăm prea puţină apă, bem prea multă cafea, nu avem timp suficient să facem în mod regulat exerciţii fizice, suplimentele sunt absolut necesare pentru a susţine şi optimiza starea de sănătate a organismului.
Suplimentele nu reprezintă medicamente şi nu pot înlocui tipare de viaţă care susţin sănătatea (alimentaţia sănătoasă, exerciţiile fizice, somnul suficient, eliberarea de stress). Totuşi suplimentele pot compensa acolo unde obiceiurile sănătoase de alimentaţie lipsesc şi ne pot proteja de asaltul cotidian al toxinelor provenite din poluarea aerului şi pesticide. Suplimentele pot reduce stările de inflamaţie cronică, protejează ADN-ul, întăresc sistemul imunitar şi contribuie semnificativ la sănătatea creierului.  Este foarte important sa beneficiem de suplimente care sa furnizeze  vitamine, minerale, extracte din plante  precum şi alţi nutrienţi cu rol în susţinerea funcţionării optime a creierului şi a funcţiilor organismului, la un preţ mult mai bun decât dacă aceste elemente nutritive ar fi cumpărate separat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *