TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și condiții

Termenii și condițiile stabilite de Firma SC Brain For Life SRL cu sediul in Iași, str. Rufeni, nr. 14, denumită mai departe BFL, este proprietara site-ului https://www.superantistress.ro denumit mai departe site.
Toți aceia care folosesc acest site, sunt de accord cu acești termeni și aceste condiții, altfel, cei ce nu sunt de accord, vor înceta de a mai utiliza site-ul.

Vă rugăm să le citiți cu atenție, pentru a întelege implicațiile acestora. Periodic BFL își rezervă dreptul de a modifica unele prevederi, după caz, fără notificare.
BFL oferă acces utilizatorilor pe site în vederea efectuării de comenzi online, informare, comparare între produse, dar nu oferă dreptul pentru a copia, reproduce sau exploata site-ul sau conținutul său, în alte scopuri personale sau comerciale, fără a cere și a primi acceptul scris al BFL.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către site este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru BFL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor a BFL asupra informațiilor publicate pe site

Site-ul în ansamblul său – texte, imagini, simboluri grafice, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – aparține BFL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul BFL în scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Conținutul site-ului ce implică texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, ori simboluri este alcătuit în colaborare cu terțe persoane care să pună la dispoziția utilizatorilor acestui site, o imagine cât mai clară a produselor afișate pe site. BFL și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice informațiile afișate ale produselor fără o notificare în prealabil.

Informațiile incluse pe superantistress.ro au caracter informativ (pozele produselor sunt cu titlu de prezentare) și sunt puse la dispoziția clienților cu buna-credință, din surse științifice de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind drepturile de autor utilizatorul este rugat să aducă la cunoștința BFL acest fapt,  la adresa de e-mail superantistress@yahoo.com, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

Exonerarea de răspundere

BFL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru posibilele pagubele ce ar putea apărea prin folosirea conținutului site-ului superantistress.ro ori emailuri expediate către clienți. BFL nu poate garanta ca site-ul ori serverele pe care este gazduit, sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conțin erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, sau alte probleme tehnice. Utilizatorul  își asumă responsabilitatea pentru navigarea pe  site-ul superantistress.ro și  eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea informațiilor de pe site. BFL nu este răspunzătoare de erorile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Produsele oferite de BFL pe site

BFL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, în ambalajul original al producătorului și păstrate în condiții optime pentru a-și păstra valabilitatea și în momentul livrării sunt însoțite de documentele specifice, conform legislației în vigoare. Produsele afișate sunt oferite în limita stocului disponibil și în condițiile respectării prevederilor prezentului document.

Politica de prețuri

Prețurile afișate includ TVA (9% pentru produsele alimentare, respectiv 19% pentru produsele nealimentare) și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se menționează acest lucru pe site.
Toate comenzile primite pe site-ul https://www.superantistress.ro sunt acceptate și procesate în funcție de disponibilitate. Astfel dacă produsele comandate sunt indisponibile, utilizatorul va fi informat utilizand datele comunicate în formularul de comandă și va avea posibilitatea să decidă, fie să aștepte până când produsul respectiv este disponibil fie să anuleze comanda. Lipsa unor date care să permită comunicarea cu clienții, duce la anularea comezilor de catre BFL.
Pot exista unele produse ce pot avea pe site prețuri greșite, sau stocuri  stabilite în mod eronat de aplicația noastră informatică. Astfel că în această situație BFL nu se obligă să onoreze comenzile cu preț derizoriu ori stoc insuficient.  În cazul în care prețul real este mai mic decât prețul publicat pe site, iar clientul a achitat prețul în avans, diferența va fi returnată în termeni legali. 

Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate de superantistress.ro pot suferi modificări ulterioare, acest lucru putând fi influențat de factori externi precum politica de prețuri a producătorilor sau disponibilitatea produselor în stocul acestora. Confirmarea comenzii și implicit a stocului ca și a prețului de vânzare, este efectuată doar după procesarea acesteia de catre echipa BFL.  Vă rugam să citiți cu atenție Termenii și condițiile, de fiecare dată când folosiți acest site.

Metoda de plată

Plata produselor comandate de pe site se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau în avans. 

Plata în avans se poate realiza prin depunere în contul furnizat de BFL sau ordin de plată; dovada plății trebuie trimisă către BFL la adresa de e-mail: superantistress@yahoo.com. În cazul plății în avans, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul BFL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Modalități de transport

Livrarea produselor se face oriunde în țară (România), prin intermediul unor firme de curierat rapid sau prin ridicare direct de la magazin, în funcție de opțiunea dumneavoastră sau după caz (acolo unde nu poate ajunge firma de curierat).

Costurile de livrare sunt:

– GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depășește 200 RON

– 15,90 RON pentru comenzile prin curier Urgent-Curier; 
– 19,90 RON pentru comenzile prin curier DPD

Livrarea se face prin URGENT-CARGUS Romania, sau DPD în funcție de opțiunea clientului. Tarifele sunt valabile pentru orice localitate din Romania care se află în aria de acoperire (distribuție de colete a URGENT-CARGUS Romania, respectiv DPD) sau este afiliată acestei companii.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

Primirea produselor reprezintă acceptul clientului ca produsele au ajuns în stare bună. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea documentului de livrare cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

Întârzierea comenzilor

BFL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de BFL care includ: incendii, explozii, inundații, înzăpeziri, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de BFL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de BFL de la acest client.

Termenul de livrare

Procesarea comenzilor și expedierea produselor se va face într-un interval cuprins intre 3 – 5 zile lucrătoare. Livrarea comenzilor se va face într-un interval de 48 – 72 de ore și depinde exclusiv de firma de curierat. BFL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de expedierea lor prin contactarea clienților.

Garanția produselor

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente și copie a documentului de livrare. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente/accesorii, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

POLITICA DE RETUR

Clientul poate returna coletul primit de la BFL,  fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, sau ulterior cu dovada expedierii lor în termenul de 14 zile calendaristice de la data primirii.

Astfel, produsele cumparate de pe site pot fi returnate conform legii, în 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier, pe cheltuiala clientului.

Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțați telefonic la 0762 972 189 sau pe email (superantistress@yahoo.com) intenția de a returna un produs/mai multe produse.

Returnarea produselor

Produsul va fi returnat în condiții bune, în punga sau cutia originală, neutilizat și fără deteriorări. În caz contrar ele pot fi reexpediate clientului, fără despăgubire.

De asemenea, NU se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri etc. Puteți face returul prin orice firmă de curierat, dar vă recomandăm pentru o mai bună desfășurare și rapiditate a procedurii de retur să utilizati serviciile curierului care v-a livrat comanda. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Returnarea banilor clientului

Produsul returnat trebuie să fie însoțit de o copie a documentului de livrare, cu un mail explicativ trimis pe adresa superantistress@yahoo.com
BFL va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 14 zile lucrătoare de la data primirii returului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de retur.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar în contul IBAN specificat în email-ul trimis de client sau prin mandat postal.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clienților prin curierat rapid.
Returul produselor comandate de pe site se poate face și prin intermediul firmei de curierat, prin solicitarea unui agent care să preia returul. Solicitarea se va putea face după înștiintarea BFL despre coletul retur. Costul transportului coletului returnat va fi achitat de client/cel care solicita returul.

Limitarea accesului pe site 

Utilizatorii care accesează site-ul pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. BFL isi rezerva dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, ori cu caracter publicitar, care tulbură în vreun un fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte reprezentând mesaje în masă sau orice altă formă de spam.

BFL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății BFL și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa superantistress@yahoo.com

Legătura cu alte site-uri

Site-ul superantistress.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Astfel că BFL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele apariției lor. Printre acestea incluzând modificari ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. BFL nu este răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. BFL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul superantistress.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare și dezabonarea la newsletterul site-ului este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială asa cum este ea stipulata de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. BFL deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului primit de la superantistress.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. BFL nu răspunde de calitatea informațiilor primite de persoanele terțe care au primit de la abonații newsletter-ului superantistress.ro mesajele comerciale.
BFL își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, daca BFL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Politica de confidențialitate

BFL oferă garanția securității și confidențialității datelor gazduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații sunt folosite de către BFL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către BFL are caracter voluntar din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se poate face prin ștergerea direct din baza de date (dezabonare) fie prin e-mail la adresa superantistress.ro.

BFL se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare (Legea 363/2018) .

Datorită faptului că datele cu caracter personal stocate de sistemul informatic al BFL sunt transmise pe cale electronică, BFL nu răspunde în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare ilegale.

Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatiile furnizate pe site sunt folosite de către BFL numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului BFL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor în vigoare. BFL nu furnizează datele furnizate de utilizatori altor companii, site-uri, nu încurajază spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

BFL va respecta drepturile conferite de Legea nr. 363/2018 privind protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

– clientul are dreptul de a cere BFL să confirme sau să infirme prelucrarea datelelor sale personale în mod gratuit;
– clientul are dreptul de a cere să modifice, să actualizeze, să blocheze sau să șteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 363/2018;
– clientul are dreptul de a cere BFL să șteargă din baza de date, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
– clientul are dreptul de a cere BFL să înceteze a mai expedia mesaje cu caracter promoțional;
– clientul are dreptul de a cere BFL anularea unei comenzi, fără a invoca un motiv anume.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa superantistress@yahoo.com.

Contul utilizatorului

BFL nu răspunde pentru erorile ori neglijențele utilizatorului cu privire la securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale pe site. BFL nu răspunde în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de sistemul electronic al superantistress.ro în scopul precizat în prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a clienților superantistress.ro, inclusiv orice încercare neautorizată de a accesa această baza de date, încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a bloca performanțele serverului pe care rulează site-ul superantistress.ro, va fi considerată o tentativă de fraudă asupra site-ului și va atrage după sine cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

Cookies

Site-ul superantistress.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile sunt anonime, și nu stochează date despre utilizatori ci numai informații despre conținutul accesat, pentru a afișa mai apoi noi informații despre ceea ce interesează clientul superantistress.ro Navigând mai departe, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor pe site.

DISPOZIȚII FINALE

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe superantistress.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa cu acordul parților în termen de 30 de zile lucrătoare de la data expunerii în scris a problemelor către BFL, de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competența revine instanțelor de judecată romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părți.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului superantistress.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce rezultă din folosirea site-ului superantistress.ro în acești termeni și condiții.